Strikkepiks filosofi


  • Jeg elsker at provokere!!! 
  • Jeg hader at vores samfund er bygget op omkring "brug og smid væk".
  • Jeg savner det unikke.
  • Jeg vil ha sjove løsninger på praktiske ting.
  • Jeg elsker at bryde tabuer.
Strikkepiks designs og kits er lavet med kærlighed til provokation. Det betyder at de en gang imellem er ret specielle men der er også mere neutrale ting.
Vi lever i en verden hvor vi efterhånden er blevet dårligere og dårligere til at lappe, reparere og genbruge. Jeg sætter pris på at gøre hvad jeg kan for at vende bytten igen. Jeg bruger både nye og gamle textilier, både for at få et unikt produkt, men især fordi jeg er imod at vi smider alt væk. 
Alt hvad strikkepikken bruger af materialer er vasket med miljømærket og astma/allergiforbundets godkendte vaskepulver.
Jeg bruger også andre materialer som f eks cykelslanger, ledninger, træstykker.
Jeg oplever ofte stor interesse i denne filosofi, hvilket har givet mig mange spændende samtaler og disskussioner og at mange kommer med deres egne "gemmer" af ting de ikke nænner at smide ud.

Kombinationen af gammelt og nyt skaber et unikt design. Et par anderledes idéer hjælper også på det ;)

Jeg lever et helt almindeligt liv, hvor jeg ligesom alle andre, støder på små problemer og vanskeligheder i hverdagen. Jeg er holdt op med at irritere mig over dette og arbejder med at fine løsninger istedet. Det kan være garnholdere, klickon mobilholder til bile og andre små løsninger. Nogle af dem kommer videre i mine designs.

Tabu... Tja... hvorfor skal vi være så forsigtige og ordentlige?? Lad os istedet for komme igang med at snakke om det der er svært, forbudt, fjollet, hvad ved jeg. Navnet på siden siger vel det meste. Man må ikke det ene og det andet... Slut med det! Jeg gør som jeg har lyst ;)

0 kommentarer: