Saturday, August 13, 2011

Lite till mamman också ;-)

Nu har jag varit snäll... En liten sak till mellanbarnet, strumpor (ninjamodellen) på gång till alla mina tre barn samt ett av bonusbarnen. Nu ska jag vara snäll mot mig också!!!


Jag var i garnaffären häromdagen för att uppgradera mitt knitpro set med str 3 :-O Jo, då... SÅ SMÅ stickor skulle jag använda till strumpgarnet. Kom på att det inte var så förfärligt som jag hade trott.
När jag kom in till Toves underbara affär, RÅKADE jag handla lite garn som kallade på mig. Det blev till diverse strumpgarner som gör fina mönster av sig själv, och så var det jag såg ett magiskt ljus vid en av hyllorna...


Ett alldeles underbart garn i merino/morbærsilke, Bc garns silkbloom. Så klart hade Tove en vacker mörk plommonlila och fin svart. Ojsan... tre nystan smög sig ner i påsen, hehehe.Nu är det så att jag håller på att sluta röka... och då FÅR man lov att göra nåt till sig själv!! Så jag har börjat på en lite grov kjol till tights, i virkad zigzag :-)

Den är helt ljuvligt mjuk, och min lilla dotter har bett mig alldeles snällt, om inte mamma också vill göra en till henne. Jo, det vill mamma <3

2 kommentarer:

  1. Klart mamman ska ha något fint :) Ser ut som ett kanonfint garn! Håller just nu på med en barntröja men sen får det nog faktiskt bli något till mamman här oxå ;)

    ReplyDelete
  2. garnet är fantastiskt :-) Alldeles lent och mjukt. Har börjat lite på en mössa till nåt av barnen (denna gången iaf)

    ReplyDelete