Tuesday, January 10, 2012

Voksen legetøj...

Ja... hvad nu tænker i. Det lyder ikke som noget vi skal blogge om, VEL!!! Men der tager i fejl :) Selvfølgelig skal jeg det!!
I går lånte jeg et stykke legetøj jeg morede mig voldsomt med. Jeg var faktisk gået iseng, efter at ha siddet med mine pippistrømper et par timer og ville have en velfortjent eftermiddagslur.
Pippistrømperne er snart færdige, det kommer ligesom lidt efter lidt... jeg kan strikke timevis nogle dage og så går der igen nogle dage før jeg tager kampen op igen med dem. De er strikket modsat så de bliver lige præcis så tossede som jeg vil have dem, og fodformede. Jeps!

Min dejlige Allan fandt lige et af hans gamle legetøj frem, da han mente jeg måske kunne hygge mig lidt med den. SÅ RIGTIGT!!! En klistermærkesmaskine :D Og hvad så, tænker I... Klistermærker...
 Hvad er der sjovet med det??Det kan jeg godt fortælle :-) Når man har et lille legebarn, enda et kreativt et af slagsens, i maven, er det en genial maskine. Man kan nemlig scanne billeder - f eks et man selv har tegnet - ind og så fotæller computeren maskinen at den skal skære det ud på klistermærkepapir. Bagefter skal man pille alt det fra man ikke vil have med på det endelige resultat. Det tager laaaaaang tid, men det bliver sååååå flot. Se bare her på den lille bil, hvor fint det blev.
Og, JA, det er mig der valgte at spejle mig lidt i den næsten nyvaskede lak ;-)   


Her til sidst ville jeg slutte af med et billede af min kontorplads... Det er ikke mig der er fotografen her, men min skønne datter på 8 der snart skal overtage telefonen. Jeg syntes at billedet var så smukt og magisk, at det klart fortjenede en plads på strikkepikken :-)

Så hvis I ser en lille sort bil med STRIKKEPIK.DK i bagruden, så er det bare mig :-) Og jeg vinker gerne tilbage hvis I hilser :-) Peace out!


0 kommentarer:

Post a Comment