Friday, November 2, 2012

AAAAARRRRRRRGGGGGHHHHH...

Hey y'all :)

Hmmm, inte mycket gjort
för tiden.Försöker att komma ovanpå igen efter en lite komplicerad knäoperation.
Innan jag låg på operationsbordet stickade jag ju som en galning, det tog liksom inte slut. Har aldrig i mitt liv gjort färdigt så många projekt på så kort tid. Nya saker blev klara, trevliga presenter blev bortgivna, UFO'n klargjorda osv. HÄRLIGT!!!

Den härliga skrikrosa sjalen, pyttipanna, var egentligen till mig själv men när den nästan var färdig kände jag bara att den inte alls skulle vara till mig.
Visste inte helt vem som skulle ha den, till en kär väninna kom igenom ytterdörren. Jag ropade genom hela lägenheten "Kan du lide pink??? Farven altså...", ja hon är ju dansk ;) Hon gillar den färgen, och då visste jag att den var till henne.

Men... efter min operation sa hjärnan stopp! Och det gjorde den högt och tydligt, tyvärr. Långsamt orkade jag igen börja sticka och virka. Första projekt var den ena kryckan!
Fatta hur j***a deprimerande det är att se sina kryckor som det första när man vaknar på morgonen. Det måste ju fixas ;) Helgalen blev den ena, med en överdos av blommor. Mina barn älskar den, och jag är klart en av de mest coola föräldrarna både i barnens skola och förskola. Så JODÅ!!!

Jag har provat mig fram med egna intarsiamönster gjorda på datorn. Det är ju skitkul :-) Kolla bara min fina koppvärmare, stickad väldigt glest och sen tovad i tvättmaskinen. Snygg tycker jag själv.
Och jag är helt galen i döskallar, så klart att det blev en sån. Matchar mitt "änglaspel" som jag myst med nu när hösten smugit sig på.Min kära klippa till man (alltså inte äkteman- man med det största M man kan tänka sig!) frös om fötterna och fick därför ett par riktigt tjocka strumpor och till hans ära, ett broderat <3brev i miniformat.
Så... Jag fick ont i benet (ja, alltså mer ont än innan då) men inte i hjärtat, det mår bra :-)
Och sticklusten har kommit tillbaka, nu fattas bara koncentrationen också ;-)
Kram därute :-*

4 kommentarer:

 1. Jag bara älskar din blommiga krycka. Hoppas du snart kan ställa den som prydnad i vardagsrummet, med andra ord, hoppas du snart slipper använda den :D Din Pyttipanna blev väldigt läcker och dessutom fint fotad!

  ReplyDelete
 2. Tack :) Både till krycka och pytt. Och så fint att du har mönstret tillgängligt för alla sticktokiga! Underbart!! Och visst blir man glad av kryckan... precis som jag tänkte att det skulle bli... alltså helgalet :-)

  ReplyDelete
 3. Snyggt alltihopa! Och du vet att vi skickar god karma hela tiden. Om knäet inte fattat, SKRIK det! Ses snart. :)

  ReplyDelete
 4. Tack sis <3 jag vet OCH SKRIKER HÖGT TILL SKITKNÄT!!!!!!!!!

  ReplyDelete