Monday, December 17, 2012

Fuck cancer...

Nu har det gått över två månader sedan min operation. Måste erkänna att jag är fruktansvärt trött på smärtor, kryckor, frånvaron av energi. Men... Jag klagar bara så det känns lite bättre.
Faktiskt skäms jag lite över att beklaga mig, det blir ju bra till slut vet jag ju!

Min rädsla var att tumören i skellettet var cancer, det var den inte :) När jag fick beskedet om detta kände jag mig glad och lättad. Fy tusan så ont jag hade i magen innan jag fick svaret.

Men med min lättnad kom också känslan av orättvisa... Över dem som inte får ett trevligt resultat på proverna. Kände en sånt behov av att visa mina nära och kära som har stått och står med denna kamp mot en stygg sjukdom, att jag bryr mig och tänker på dem. Det kan inte alltid klaras med en liten blomma, det ville min fina svärmor inte ta emot.


Det var då jag kom på det :) Dem vi alla känner igen, rosa banden!! Jag tycker ju att man är tuff när man går igenom något sådant, och att man ska visa att man tror på kampen. Därför har jag fixat ihopa riktikt knalliga band, alla lite olika men roliga och fina. Alla pengarna går direkt till bröstcancerfonden, jag tar ingen del av förtjänsten. Det är min skulderklapp (som man säger i Danmark) till alla er som kämpar eller känner nån som gör!
Jag har samlat in 405 kr på lite mer än en vecka :) Vad roligt det är!!! Till alla er som är sjuka elller har varit, tänk så många som stödjer er <3 Vad fint det är! Jag blir nästan lite rörd av att det finns så många som gör en liten insats. Och ja, kanske är 25 kr inte så mycket pengar... Men många bäckar små! Och för mig handlar det inte om själva beloppet, det handlar om at bry sig.

Stor, stor kram på alla er därute <3 Ni är fantastiska!
2 kommentarer:

  1. Fantastiskt initiativ av dig! Tror jag blev lite inspirerad faktiskt, ska kolla upp vilka olika färger som finns på banden, mamma hade inte bröstcancer utan den började i ändtarmen. I fem år kämpade hon mot den och det var egentligen bara de sista månaderna man märkte/såg det på henne.

    ReplyDelete
  2. Vilken stark kvinna :) det var lätt att hitta de olika färgerna genom att googla i bilder.
    det känns kul att göra banden, ger mening liksom.
    stor kram Carolina :)

    ReplyDelete