Sunday, October 9, 2011

I mellemtiden...

I har jo set mit fantastiske strikkeprojekt, med sømandsbobler. Nu er alle dele færdige, den skal bare monteres, strikkes kanter og sys knapper i og til sidst, blokkes.
Nu er det bare sådan at jeg ikke er hjemme denne weekend... Og når jeg er syslesyg, SKAL jeg have noget at pille med!!
Det startede godt allerede i fredags, hvor vi var en tur i den lokale nettobutik. Her havde de garn, til ingen (næsten) penge :-D 70% uld og 30% soya, hvilket giver det lækreste blødeste garn (det er tjekket...min dejlige kæreste der nærmest er allergisk overfor uld har haft det tæt inde på kroppen som et forsøg) i fint farveskift. I alt blev det til 15 nøgler garn, i 5 forskellige farver :-) Så har jeg fået samlet op til årets bløde huer, og ellers lækkert blødt garn til frosne fødder og tær.

Da vi kom hjem og jeg så tog mit strikketøj frem igen, ønskede min lille søn, på treogethalft år, at jeg også skulle strikke en trøje til ham <3. Dette betød Netto igen dagen efter hvor han selv fik vælge garn. Stolt mor og søn vandrede hjem fra Netto med det fineste farveskiftgarn i grønne nyancer. Trøjen er nu påbegyndt, eftesom jeg af gode grunde ikke kan montere min egen trøje og blive færdig. Så i mellemtiden er det sønnens der bliver knoklet på ;-)
Og klart Mamma vil strikke til lillemand <3<3<3 til hver en tid!

1 kommentarer:

  1. hej du skulle vel ikke have noget af det røde/lilla soya/uld garn til overs du har lyst til at sælge? måske bare en halv nøgle.. hvis du har kan du skrive til mig på tenna0107@yahoo.dk..... så ville jeg blive meget glad og lillesøsters trøje kan blive færdig :)vh tenna

    ReplyDelete